Такий корисний овоч, як буряк, щоб не шукати різноманітних способів зварити його якнайшвидше, можна просто заготовити про запас і використовувати при необхідності.
Технологія у цьому разі більш класична, яка позбавить кухарів потреби експериментувати, наприклад, з мікрохвильовою піччю або холодною водою.
Проте, щоб відварений буряк зберігався протягом довгого часу, в процесі приготування потрібно додати прості інгредієнти, які сприятимуть такій можливості.
Наприклад, шеф-кухарі, які варять буряк про запас, додають цукор під час готування. А наприкінці його приготування засипають лимонну кислоту. Проте, тут важливо не переборщити, в іншому разі це неодмінно позначиться на смаку.
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Запам'ятайте, що лимонної кислоти потрібно зовсім небагато – буквально на кінчику ножа. Такий маринадне лише дозволить довго зберігати варені буряки, а й позбавить овоч від земельного присмаку.
Після приготування такий буряк можна зберігати як у морозильнику, якщо використання не передбачається найближчим часом, так і холодильнику. Важливо звернути увагу на те, щоб сторонні запахи не вбралися, інакше страва з буряка може зіпсуватися.
Нагадаємо, за якою ціною зараз можна придбати дрова на зиму: про низьку вартість варто забути
Як повідомляв "Знай.ua", якщо у вас електроплита: як нагріти чи зварити їжу без світла у квартирі
Також "Знай.ua" писав, гріють на чверть гірше: чому ви втрачаєте тепло та гроші через ваші батареї