Такий корисний овоч, як буряк, щоб не шукати різноманітних способів зварити його якнайшвидше, можна просто заготовити про запас і використовувати при необхідності.

Технологія у цьому разі більш класична, яка позбавить кухарів потреби експериментувати, наприклад, з мікрохвильовою піччю або холодною водою.

Проте, щоб відварений буряк зберігався протягом довгого часу, в процесі приготування потрібно додати прості інгредієнти, які сприятимуть такій можливості.

Буряк. Фото: скриншот Youtube

Наприклад, шеф-кухарі, які варять буряк про запас, додають цукор під час готування. А наприкінці його приготування засипають лимонну кислоту. Проте, тут важливо не переборщити, в іншому разі це неодмінно позначиться на смаку.

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Запам'ятайте, що лимонної кислоти потрібно зовсім небагато – буквально на кінчику ножа. Такий маринадне лише дозволить довго зберігати варені буряки, а й позбавить овоч від земельного присмаку.

Після приготування такий буряк можна зберігати як у морозильнику, якщо використання не передбачається найближчим часом, так і холодильнику. Важливо звернути увагу на те, щоб сторонні запахи не вбралися, інакше страва з буряка може зіпсуватися.

Буряк. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, за якою ціною зараз можна придбати дрова на зиму: про низьку вартість варто забути

Як повідомляв "Знай.ua", якщо у вас електроплита: як нагріти чи зварити їжу без світла у квартирі

Також "Знай.ua" писав, гріють на чверть гірше: чому ви втрачаєте тепло та гроші через ваші батареї