Полуничні бомбочки заслуговують бути у фаворитах десертів, оскільки ці тістечка готувати надзвичайно просто. Крім того, вони не потребують випікання. Для приготування полуничних тістечок-кульок з сиром знадобиться мінімум продуктів і близько 20 хвилин часу. 

Інгредієнти:

  • 200 г пісочного печива
  • 90 г вершкового масла
  • 150 г домашнього сиру
  • 200 г невеликої полуниці
  • 2 ст. л. цукрової пудри 
  • 50 г кокосової стружки
  • щіпка ваніліну

Полуниця, скріншот: YouTube / Ievgen Klopotenko

Приготування:

Печиво подрібнити в крихту та змішати із сиром, ваніліном і розм'якшеним вершковим маслом. Якщо маса недостатньо солодка, додати цукрову пудру і замісити тісто. Воно не повинно липнути до рук.

Популярні новини зараз

На Львівщині помер легендарний лікар - рятував цілі покоління

Дороги Львова завалили саморізами, водії підозрюють СТО: "Підлий бізнес на дірявих колесах"

У клієнта ПриватБанку загадково зникли майже 4 мільйони - повернулися ні звідки

Герметична свинцева труна віком у півтора тисячоліття - вчені відкопали моторошну знахідку з невідомим вмістом

Показати ще

Полуницю бажано обирати невелику та одного розміру. Помити її і видалити хвостики. Залишити ягоди на свіжому повітрі, щоб вони повністю висохли. Замість полуниці можна використовувати горіхи, шматочок банана, персика або будь-які інші ягоди.

Зі шматочка тіста сформувати корж товщиною 0,5 см. У середину покласти ягоду, заліпити краї і сформувати кульку. Кожну кульку обкатати у кокосовій стружці або у крихті печива чи горіхів. Поставити тістечка в холодильник на 10 хвилин для застигання. 

Полуничні тістечка, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рогалики з заварним кремом – ароматна випічка для ідеального сніданку. Звичайний сніданок перетвориться у вишукане чаювання

Як повідомляв портал "Знай.uа", ніхто й не здогадається, з чого зроблені ці "ананаси" - тропічний фрукт з простого кабачка. Як приготувати

Також Знай.uа" писав, мигдальний торт прикрасить будь-яке свято – простий рецепт вишуканої випічки