Сьогодні ми з вами розберемо, як приготувати геніальне сало в пакетах, яке виходить неймовірно смачним через всього кілька етапів.

Для цього нам потрібно всього кілька інгредієнтів. Спершу почнемо зі свинячої грудинки - її потрібно півтора кілограма. Другий інгредієнт за важливістю-часник, його потрібно всього 1-2 головки. Далі слід чорний перець крупного помелу, приправа для свинини і сіль.

Рецепт сала в пакеті, скріншот: Youtube

Приготування починається з головного інгредієнта. Свинячу грудинку слід розрізати на шматки, а часник після цього подрібнити, скориставшись або часничницею, або блендером. Потім нарізані шматочки натираємо сіллю, приправою, подрібненим часником і перцем.

У такому форматі залишаємо грудинку настоюватися протягом близько години. Потім беремо целофанові пакети, вставляємо один пакет в інший і кладемо туди грудинку.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Рецепт сала в пакеті, скріншот: Youtube

Видаляємо звідти повітря, максимально, наскільки можливо, і зав'язуємо їх. Кладемо в каструлю з холодною водою, накриваємо кришкою і ставимо на вогонь.

Головне не переживайте, при варінні пакети не лопнуть. Даємо воді закипіти і зменшуємо вогонь, щоб вода сильно не википала. І залишаємо грудинку в такому положенні на дві години. Потім вимикаємо вогонь, залишаємо сало остигати, потім виймаємо його з пакетів, загортаємо у фольгу і прибираємо в холодильник (бажано на ніч).

Рецепт сала в пакеті, скріншот: Youtube

Нагадаємо, гарбуз по-корейськи з часником на Хеллоуїн: рецепт, який прожене будь-яку нечисть з двору і нагодує сім'ю

Як повідомляв "Знай.ua", медовик за 30 хвилин від Ольги Матвій: найдешевший і смачний десерт з дитинства

Знай.ua писав, 4 простих рецепти шоколадного печива за копійки: навіть борошно не знадобиться